Συχνές Ερωτήσεις

Κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον χώρο μας Προμπονά 26, Άνω Πατήσια.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή των προϊόντων στον χώρο σας επίσης κατόπιν συνεννόησης, η αποστολή των προϊόντων μικρού όγκου και βάρους (π.χ. σπόροι) πραγματοποιείται μέσω courier. Σε περίπτωση προϊόντων με μεγάλο όγκο ή ευπαθών ειδών όπως τα κιμμένα άνθη, η αποστολή γίνεται είτε με ΚΤΕΛ είτε με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Οι τιμές στα κομμένα άνθη μεταβάλλονται συνεχώς, ενώ κάποια άνθη μπορεί να βρίσκονται και εκτός εποχής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου, ενημερώνοντάς μας για την περίοδο που επιθυμείτε να παραλάβετε τα λουλούδια σας.

Εάν πρόκειται να παραλάβετε τα λουλούδια σας την τρέχουσα ή ερχόμενη εβδομάδα της παραγγελίας οι τιμές που θα προκύψουν είναι οι ίδιες με αυτές  που θα σας έχουμε πει κι εμείς. Σε αντίθετη περίπτωση (π.χ. όταν μεσολαβεί μεγάλο διάστημα έως την παραλαβή των λουλουδιών), η τιμή που θα σας υποδείξουμε μπορεί να αλλάξει εκείνη την εβδομάδα λόγω της ταχείας μεταβολής των τιμών.

Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, ορισμένες φορές κάποια προϊόντα είναι πιθανό να είναι εκτός αποθέματος. Στην περίπτωση αυτή, θα ενημερωθείτε άμεσα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να παραλάβετε όλα τα προϊόντα σας.

Τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται προσεγγιστικά κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση προϊόντων μεγάλου όγκου όπου απαιτείται μεταφορά της παραγγελίας σε ΚΤΕΛ ή ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, χρεώνεστε 10 ευρώ για την μεταφορά προς το ΚΤΕΛ ή την ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και πληρώνετε το ποσό για την μεταφορά από το ΚΤΕΛ ή την ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δυστυχώς δεν υπάρχουν όλα τα είδη όλο τον χρόνο, γεγονός που σχετίζεται με την περίοδο που διατίθενται. Αν ωστόσο,  τα είδη που επιθυμείτε υπάρχουν σε περίοδο εκτός της συνήθης διάθεσής τους, οι τιμές τους μπορεί να ποικίλλουν. Στο anthagora.gr, φροντίζουμε να ρυθμίζεται καθημερινά το stock μας ή να σας ενημέρωνουμε τηλεφωνικώς ή μέσω email για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Οι βολβοί χωρίζονται στους βολβούς φθινοπωρινής φύτευσης που φυτεύονται κατά το φθινόπωρο (π.χ. φρέζια, ανεμώνα) και τους βολβούς ανοιξιάτικης φύτευσης που αντίστοιχα φυτεύονται την άνοιξη (π.χ. λίλλιουμ, κάλλα). Οι σπόροι φυτεύονται επίσης άνοιξη (π.χ. τομάτα, αγγούρι) και φθινόπωρο (π.χ. κουνουπίδι, μπρόκολο). Τόσο οι βολβοί όσο και οι σπόροι, περιέχονται συχνά σε φακελάκια που αναγράφουν λεπτομερώς οδηγίες για την καλλιέργειά τους. Ακολουθούμε πάντοτε τις οδηγίες της ετικέτας για να προσαρμόσουμε την καλλιέργειά μας στις κατάλληλες συνθήκες εδάφους που έχουμε και καιρού που επικρατούν.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει στην έδρα μας Προμπονά 26, Άνω Πατήσια με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Στην περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας που απαιτείται και αποστολή των προϊόντων, για την πληρωμή τους είναι απαραίτητη η κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του anthagora.gr.

Από την στιγμή που παραλαμβάνεται η παραγγελία, για την προετοιμασία της απαιτούνται συνήθως 2-3 ημέρες. Η παραγγελία τότε είναι ετοιμοπαράδοτη στην έδρα μας Προμπονά 26, ή έχει παραδοθεί στην ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΚΤΕΛ. Στην περίπτωση ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ή ΚΤΕΛ, ενημερώνεστε για την μεταφορά των προϊόντων σας, καθώς σας στέλνουμε το αντίστοιχο απόκομμα που αποδεικνύει την μεταφορά των προϊόντων.

H παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί ή να αλλάξει καλώντας στο 6976401219 ή στέλνοντας email στο sales@anthagora.gr . Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη, δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή ακύρωσή της.

Στην περίπτωση που χρειάζεστε ένα προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η ομάδα του Anthagora.gr, θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας εξυπηρετήσει και να σας βρει το είδος που χρειάζεστε. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6976401219 ή να στείλετε email στο sales@anthagora.gr  για να σας βοηθήσουμε.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.