Στολισμός Επιταφίων

  Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και σύντομα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες του στολισμού που σας ενδιαφέρει.


  Ο Επιτάφιος και κατ’ επέκταση η περιφορά του, για τον Χριστιανισμό αποτελεί αναπόσπαστο τελετουργικό στοιχείο της Μεγάλης Εβδομάδος  σηματοδοτώντας την ταφή που ακολουθείται από την Ανάσταση του Κυρίου.

  Για τον στολισμό του Επιταφίου,  χρησιμοποιούνται συχνά λουλούδια όπως χρυσάνθεμα, τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα, βιολέτες,  τριαντάφυλλα μινιόν , ορχιδέες Dendrobium, ορχιδέες Cymbidium, ανθούρια, λίλιουμ Oriental, λίλιομ, κάλλες, γυψοφύλλη και πολλά άλλα άνθη. Όσον αφορά τις πρασινάδες συνήθεις είναι οι παρακάτω: φτέρη, σχίνος, ασπάραγγος, aspidistra, Chamaedorea, grass κ. α.

  Οι τεχνικές για τον στολισμό του Επιταφίου ποικίλλουν με τις πιο διαδεδομένες να είναι:
  λουλούδια καρφωμένα με οδοντογλυφίδα σε φελιζόλ ή σε άλλα αντίστοιχα υλικά καθώς και σε ποτισμένα με νερό «σφουγγάρια» – «moss» αλλά και παραδοσιακά κεντημένα στο χέρι λουλούδια.

  Η ποικιλομορφία των σχεδίων και του μεγέθους των Επιταφίων καθιστά αδύνατη την ύπαρξη προϋπολογισμένων οικονομικών προτάσεων για το λόγο αυτό εμεί είμαστε σε θέση να αναλάβουμε:

  • Την μεταφορά από και προς το σημείο επιλογής σας  – εντός ορίων Αττικής – και τον στολισμό του επιταφίου σας
  • Την κατασκευή συνθέσεων και γιρλάντων υπό τις προδιαγραφές και υποδείξεις σας και αποστολή με Μεταφορική εταιρεία ή ΚΤΕΛ στο σημείο επιλογής σας
  • Την αποστολή λουλουδιών της επιλογής σας (αποστολή σε όλη την Ελλάδα)

  στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην κατασκευή και την επιλογή λουλουδιών για τον στολισμό του Επιταφίου σας με προτάσεις και ιδέες από την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των λουλουδιών και της ανθοδετικής.